El restaurant

El Rancho El Paso és un restaurant familiar fundat l'any 1964. El Gerard i la Maria van començar aquest negoci amb esforç i il·lusió per després cedir-lo als seus fills: el Guillem i el Josep Maria qui ofereixen el millor tracte als seus clients. A més, compten amb la tercera generació i totes tres cooperen per fer créixer el negoci dins  les bases tradicionals del restaurant.
El Rancho El Paso va començar servint exclusivament el seu famós conill amb all i oli, que actualment és l’emblema de la casa. El pas de les generacions va convertir aquell rústic restaurant en un restaurant amb una àmplia carta de proximitat, totalment equipat amb quatre sales i una acollidora terrassa climatitzada. 


La cuina que oferim és tradicional, catalana, i meditàrrania, prioritzant l'alta qualitat dels productes que manipulem i elaborem. També, comptem amb una àmplia gama de productes de proximitat i ecològics. La nostra brasa, que és manté des que es va obrir el restaurant, és alimentada amb carbó d'alzina que li dona un toc especial als plats fent-los únics i especials. 

Els nostres proveïdors coneixen la nostra exigència envers totes les matèries primeres proporcionant-nos així productes frescs a diari i d'alta qualitat per abastir la cuina i poder satisfer als nostres clients.